Hjem

Følg med nå.

Vi går til bransjer der det skjer store endringer og hjelper våre kunder å møte fremtiden.

Ansatte

 • AndreasOlsen Gulla

  Andreas har master i informatikk med spesialisering innen programvareutvikling fra UiB fra 2009. Han jobber primært med utvikling av web- og .NET-applikasjoner. Han er en problemløser og liker å jobbe med algoritmer for å løse små og store problemer. Andreas er systematisk og holder seg oppdatert på nye arbeidsmetoder og teknologier. Han har et stort fokus på software craftsmanship, testing og web. Andreas hopper gjerne på en ny hobby med stor iver. For øyeblikket er det ølbrygging som er tingen, og han jobber for fullt med å bygge og programmere et lite automatisert bryggeri i håp om å lage en fantastisk god India Pale Ale. Når han ikke brygger øl, går han på Fløyen eller leser gjerne en bok.

 • BorghildSelle

  Borghild har en mastergrad i Programutvikling fra UiB med studieretning innenfor programvareutvikling. Hun jobber med front-end teknologier og har fått god erfaring med populære rammeverk, prinsipper og anvendelse. Hun har også jobbet med interaksjonsdesign og universell utforming sammen med assisterende teknologier som skjermleser. Borghild synes universell utforming er viktig og fokuserer derfor på å tilrettelegge for dette i kode og brukergrensesnitt, der hun har mulighet.

  Borghild er en hageentusiast, som prøver å være med på å redde våre små venner, som humler og fugler. Dette gjør hun ved å dedikere hagen til inneholde det de skulle trenge av mat, drikke og husly. Når hun skal slappe av setter hun gjerne på god musikk, tar seg en tur i hagen eller ser en fotballkamp sammen med sin mann og sønn.

 • Jan FrodeBrunborg

  jan.frode.brunborg@miles.no

  Konseptutvikler og historieforteller

  Bli med meg å bygge historier for fremtiden.

  Hvert nytt møte er en mulighet til å gjenoppdage deg selv. Hvem du er, hvordan du gjør ting. Hva du legger vekt på. Hvordan du går og står. Smilet, tonen, relasjonen. Vi ser oss selv kun gjennom andre.

  Noen ganger har noe gått i forveien og farget inntrykket. Et bilde. En omtale. Denne teksten. Og det kan du kontrollere. Du kan eie historien, styre samtalen, sette fokus og ramme den inn. Branding er å eie historien. Fortelle den riktig. Sette premisset, og ikke gå på akkord med deg selv. Jeg kan fortelle deg din historie.

 • FrankWisnes

  frank.wisnes@miles.no

  Konseptutvikler og analytiker

  Mennesker er komplekse og uforutsigbare. Tenker en ting og gjør noe annet. Glemmer hva vi gjorde i går. Likevel er det noe som binder oss sammen. En felles sårbarhet, og et ønske om å høre til, få ting til, og få ting gjort. Være noenlunde effektive.

  Effektivitet handler om å få gjort det du skal med det du har. Å ikke bli holdt tilbake av ting utenfor din kontroll. Køen som ikke beveger seg. Maskinen som ikke slår seg på. Skjemaet som aldri tar slutt. Omstart.

  For til slutt er det mennesker som betyr noe. De som til skal leve med resultatet i mange år. Så la oss løfte blikket, se mennesket i teknologien, og sørge for at det vi lager virker for de som skal bruke det.

 • KajaNøsterud

  Kaja har en bachelorgrad i produktdesign fra OsloMet, der hun valgte å spesialisere seg i UX-design. Det hun liker best i designprosessen, er den lekende idéfasen, der det jobbes med mange spennende idéer – før det hele ender opp med ett konsept.På fritiden liker Kaja å holde seg i aktivitet – gjerne gjennom en fjelltur sammen med gode venner. Hun er også glad i å reise til nye og spennende steder, både utenlands og hjemme i Norge. Fotografi er også en av hennes store lidenskaper.

 • CarolineGannefors

  caroline.gannefors@gmail.com

  Caroline har en mastergrad i visuell kommunikasjon med fordypning innen spill- og interaksjonsdesign fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen. Tidligere har hun jobbet i design- og reklamebransjen som UX-designer/AD før hun begynte i Miles i 2016. I Miles jobber Caroline med å bedre brukeropplevelsen til kundene våre fra innsikt, brukertesting, prototyping til ferdig design. Hun er UX-sertifisert hos NNGroup.

  Når hun ikke er på jobb liker hun å holde på med husprosjekter, enten det er oppussing, hagearbeid eller interiør. Hun er designer til fingertuppene, noe som vises når kaker skal bakes til feiringer hos familie og venner. Hun er en spillentusiast som spiller for lite og med to unger løpende rundt beina til tider et b-menneske som sover for lite.

 • ElisabethHovden

  Elisabeth er utdannet dataingeniør fra HVL i Bergen. Interessen hennes for utvikling startet allerede på ungdomsskolen, hvor store deler av fritiden gikk til å designe blogger. Derfra har den bare økt!Elisabeth er over gjennomsnittet glad i dokumentarer og biografier, men trives aller best i aktivitet. Hun er stort sett å finne på løpetur med hunden, i en klatrevegg eller på sykkelsetet – om hun ikke er travelt opptatt med å teste ut nye hobbyer.

 • KjartanJuvik

  Kjartan er utdannet MSc IT Management med spesialisering innen IT-strategi og IT-prosjektledelse, i tillegg til informasjonsvitenskap ved UiB. I Miles er han ansvarlig for tilbudsprosesser, kontrakter og salgsstøtte.Kjartan kommer fra ytre Sogn og har interesse for tradisjoner gjennom blant annet fiske, matlaging og brygging. Hos ham finner du gjerne hjemmelaget fenalår, sider og øl i matkjelleren. Siste manntall i heimen teller kone, tre barn, to kaniner, tre katter og to borteboende hester.

 • MagneSkutle

  Magne er utdannet dataingeniør fra Høgskolen i Bergen. Han har god erfaring med utvikling av webapplikasjoner både med .NET og Node.js. Han trives med utvikling både på front-end og back-end, er opptatt av ren og leselig kode og er veldig glad i å lære nye ting. Favorittkombinasjonen er for øyeblikket React og Node.js. Magne er gift med Alicia og sammen har de ett barn. På fritiden tilbringer han mye tid sammen med familien, er glad i å klunke litt på gitar og piano, og sier ikke nei takk til en god fotballkamp dersom muligheten byr seg.

 • ThomasThorbjørnsen

  Thomas er utdannet innenfor informatikk ved Universitetet i Bergen. Han har arbeidet som utvikler siden 2004, hovedsaklig innen bank og finans. Thomas er opptatt av god brukeropplevelse og har front-end som spesialfelt. Han har erfaring fra små og store prosjekter og har i lang tid jobbet med å bygge opp rammeverk og felleskomponenter til bruk i utvikling.Thomas bor på Askøy sammen med kone og to barn. Han er glad i å reise og tar gjerne familien med til reisemål med fornøyelsesparker fulle av fartsfylte attraksjoner. Om sommeren liker han å tilbringe tiden på hytten og sjøen, mens mørke vinterkvelder ofte nytes med film og tv-serier i kinorommet hjemme.

 • OveAndersen

  Ove er utdannet dataingeniør fra Høgskolen i Bergen. Før han kom til Miles jobbet han i Knowit som systemarkitekt og utvikler. Han er veldig opptatt av gode brukeropplevelser og effektive løsninger, og har et stort spekter av erfaring innenfor ulike rammeverk, språk og metodikker. Ove er kjent for å aldri si nei til en faglig utfordring, og står alltid på til jobben er gjort.På fritiden har Ove som oftest utallige prosjekter på gang, i alt fra spillutvikling og husbygging. Ove er gift med Anna og er stolt eier av verdens skjønneste katt. Han er over gjennomsnittlig interessert i fotball, og når han ikke sitter foran en skjerm er han å finne på nærmeste fotballbane.

 • Jon AndreasBygstad

  Jon Andreas sin hovedkompetanse ligger i grensesnittet mellom IT, salg og ledelse. Han har 15 års erfaring fra salg/ledelse/forretningsutvikling i IT-bransjen, hvor han primært har jobbet med konsulentsalg og forretningsutvikling.Han brenner for forenkling og digitalisering, er kreativ og liker å jobbe sammen med kunder for å utfordre og komme med nye idéer. Han kommer fra stilling som partner i Omega og har før dette sittet som direktør for forretningsutvikling i Experis hvor han jobbet med salg mot store nasjonale kunder.På fritiden bruker han mye tid på båten. Han er svært glad i seiling og båtliv og er aktiv i Ran Seilforening. I tillegg har han i det siste blitt aktiv fridykker og prøver å få til så mange turer i sjøen med harpunen som mulig. Om vinteren er det løssnøkjøring og bandy som opptar tiden.

 • ThomasHeritier

  Front-end er vanskelig. Å omsette et design til noe fungerende, krever innsikt og forståelse. Du må være litt rund, tenke kjapt og stille spørsmål. Gi litt motstand; kunden vet ikke alltid best. For når alt kommer til alt er det resultatet som teller. Gjenbrukbar kode. Fornøyde brukere. God stemning.

Jobb med oss.

Du er i godt selskap.
 • Cutters

  Cutters er et unikt drop in-konsept for hårklipp med fokus på effektivitet, kvalitet og pris. Gjennom å rendyrke konseptet hårklipp og enkel styling har Cutters ekspandert til nesten 100 salonger i Norge, Sverige og Finland.

 • Norwegian Hull Club

  Norwegian Hull Club er et av verdens største forsikringsselskap innen marin forsikring. Fra sitt hovedkontor i Bergen forsikrer de skip i det internasjonale markedet, og har et operasjonelt serviceteam av eksperter som bistår sine kunder i nødsituasjoner. Selskapet har røtter tilbake til 1837, og forsikrer i dag en flåte med over 11.000 skip og anlegg.

 • Noova

  Noova jobber for å spare penger for bedrifter ved å redusere strømforbruk og kutte i energikostnadene. Dette løser de ved å bruke styringssystemer til å avdekke ulogisk forbruk. Noova ble grunnlagt i 2005 og har i dag over 2000 bedrifter på kundelisten.

 • Fjordkraft

  Fjordkraft er en nasjonal strømleverandør som hver dag leverer strøm til de tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i privat og offentlig sektor.

 • Aibel

  Aibel AS er en av Norges største aktører innen prosjektering, nybygg, vedlikehold og oppgradering i olje- og gassindustrien og er totalleverandør av og konseptutvikler for ​olje- og gassinstallasjoner. Selskapet har over 100 års historie å se tilbake på, og har vært en viktig medspiller i utviklingen av olje- og gassindustrien helt siden den første oljen ble utvunnet i Nordsjøen.

 • Tide

  Tide Buss er Norges nest største busselskap og blant de største bussaktørene i Danmark. Tide kjører buss på offentlige kontrakter i 7 fylker, og driver kommersiell virksomhet innen turbusser, ekspressruter og flybuss over hele landet.

 • BKK

  BKK er det største energiselskapet på Vestlandet og en av Norges største distributører av elektrisk energi. BKK-konsernets hovedaktiviteter er produksjon, omsetning og transport av elektrisk kraft. I tilknytning til hovedaktivitetene selges også rådgivings- og entreprenørtjenester. BKK tilbyr dessuten telekomtjenester, fjernvarme og fellesmåling av energi.

 • Brage Finans

  Brage Finans er et frittstående finansieringsselskap med egen konsesjon for å drive finansieringsvirksomhet. Selskapet har hovedvekt på produktområdene billån i privatmarkedet og leasing og lån i bedriftsmarkedet.

 • Amesto

  Amesto er en del av Spabogruppen, en norskeid familiebedrift som eies av familien Spandow. Amesto ble opprettet i 2002. Konsernet består av virksomheter i Norden, New York, London og Amsterdam og er representert i over 50 land gjennom Amesto Global.

 • Fiskeridirektoratet

  Fiskeridirektoratet er et norsk, statlig direktorat, opprettet i 1900, med ansvar for fiskeri- og havbruksforvaltning. Direktoratet er underlagt Nærings- og fiskeridepartementet og ledes av fiskeridirektøren.

 • Go Fjords

  Go Fjords er er et norskeid reiseselskap som tilbyr unike turopplevelser i Norge. De tilbyr reiseopplevelser til både kjente og mindre kjente destinasjoner, alt fra berømte Trolltunga til hundesledetur under nordlyset.

 • Vestlandets Innovasjonsselskap (VIS)

  VIS bidrar til at samfunnsutfordringer løses effektivt, og at ny kunnskap og ideer kommer til nytte. Forskere, gründere og etablert næringsliv kommer til VIS med utfordringer og ideer som videreutvikles sammen.

 • G2Ocean

  G2 Ocean er et fellesforetak mellom to av de største skipseierselskapene av bulkbåter, Gearbulk og Grieg Star. Siden lanseringen i 2017 har G2 Ocean blitt et av verdens største foretak som skipsoperatør innen bulkbåt-segmentet.

 • Bergen 950

  Bergen er 950 år i 2020, og dette jubileet er ønskelig å markere for byens innbyggere i form av en byomfattende markering, hvor markeringen er inkluderende og tilgjengelig for hele byens befolkning. Jubileet er planlagt å være tuftet på verdier som skaper et åpent, trygt og godt samfunn for alle.

 • Bliksund

  Bliksund er et softwareselskap som lager samfunnskritiske systemer for norske nødetater. Gjennom digitale verktøy tilbys kunder ulike løsninger for blant annet virksomhetsdata, beslutningsstøtte, kvalitetssystem, mobile applikasjoner, og ambulansejournal.

Trenger du svar?

Ring en som svarer.
Lykkelig mann etter champagnesmakingJon Andreas Bygstadjon.andreas.bygstad@miles.no906 13 256

Dette er Create

Miles Create er det nyeste tilskuddet på Miles-stammen; et dedikert team som leverer prosjekter fra A-Å. Med en kombinasjon av fagområder fra design og analyse til utvikling og drift, har denne avdelingen lang erfaring med å realisere interne arbeidsverktøy, nettsider og apper.

Si Hei ;)

By clicking "Accept all cookies", you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.Cookie Notice