Hjem

Enkelt og greit.

Cutters.

Cutters er et unikt drop in-konsept for hårklipp med fokus på effektivitet, kvalitet og pris. Gjennom å rendyrke konseptet hårklipp og enkel styling har Cutters ekspandert til nesten 115 salonger i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Nederland.

Alle trenger en hårklipp i blant. Men det er ofte hårete og dyrt å få time hos frisør. For 5 år siden lanserte gründerne i Cutters konseptet med 15 minutters hårklipp i en liten salong i Bergen. Det har siden vokst til 115 salonger i flere land, og hundrevis av ansatte. Helt fra den spede begynnelsen har Miles Create bygget den digitale plattformen for Cutters. Alt vi har laget, helt fra systemene du ikke ser til appene i salongene, har hatt samme fokus som frisørene - det skal være kjapt, trygt og enkelt.

Dere har utformet et rått kjernesystem: det skalerer, er moderne og ikke minst fleksibelt som ivaretar den helhetlige kundeopplevelsen!

Bård Strøm

Skjermbilder av kjøpsprosessen til Cutters


Når du klipper deg hos Cutters starter hårstellet i det øyeblikket du leter etter en salong i nærheten, enten du bruker cutters.no eller Cutters-appen. Her har vi sørget for at kjernesystemet gjør opplevelsen sytalaus og enkel, slik at det første steget i kundeopplevelsen ikke lugger. I salongen har vi designet en sveisen kjøpsopplevelse, som lar deg kjøpe klipp og produkter raskt og effektivt. Med over 4000 klipp og produkter gjennom systemet hver dag, sørger vi for at det ikke oppstår noen floker. Løsningen gir deg beskjed på SMS eller i appen når det nærmer seg ditt hårstell, slik at du kan gjøre unna andre ærender mens du venter.

Mobil som viser Cutters appen

Mens du venter på tur eller sitter i frisørstolen, registrer frisøren jobben i en egen ansatt-app. Denne holder rede på antall klipp slik at dette kan gå inn i lønnsgrunnlaget til frisøren. Fra Miles Create har vi formet en teknisk og designmessig frisyre som passer helt til ønskene og behovene til Cutters. Fra første kundekontakt til effektiv administrasjon av salong.

Relaterte ting

Metoder.

Sanity.

Smilende dame på redigert bakgrunn

Trenger du svar?

Ring en som svarer.
Clementine Isagerclementine.isager@miles.no922 94 756

Dette er Create

Miles Create er det nyeste tilskuddet på Miles-stammen; et dedikert team som leverer prosjekter fra A-Å. Med en kombinasjon av fagområder fra design og analyse til utvikling og drift, har denne avdelingen lang erfaring med å realisere interne arbeidsverktøy, nettsider og apper.

Miles Create 2021 ™

By clicking "I SUBMIT", you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.Cookie Notice